FitVandaag - Over ons
Info nu! - Bedrijfsboodschap

 
 
 
 
Wie zijn wij?
 
 
 
 
Cycling is a good exerciseHenry (13/12/1967):
 
186 cm lang, huidig gewicht 92 kg, dat gewicht is in mijn volwassen leven tussen 82 en 103 geweest.  Ik blijf nu bewust wat lager in gewicht omdat een hoger gewicht (spieren praat ik over) een zwaardere belasting is voor de gewrichten; op termijn is dat niet gunstig.
 
Persoonlijke ervaring op sportgebied:
 
Van 10/15 jaar heb ik paardgereden, deed daarbij actief aan wedstrijden, zowel dressuur als springen.
 
Van 16/26 Heb ik actief aan atletiek gedaan tot een rugblessure veroorzaakt door een ongeluk daar een einde aan maakte. Ik was een allrounder/meerkamper, geen echte topper, had daarvoor niet voldoende sprintsnelheid, maar ik kon wel redelijk werpen en springen.
 
Een aantal persoonlijke records: hoogspringen 1.91, kogelstoten 14.66, speerwerpen 54.70, 1500 4.31
 
Fitness, vanaf eind tiener jaren tot op heden, maar vooral na mijn atletiektijd. Fitness in de ruimste  zin des woords. Dus altijd met zowel aandacht voor kracht als conditionele training, de accenten lagen door de jaren heen anders. Een Pr, mijn maximale bankdruk was 154 kg.
back and shoulder muscle 
Van 24 tot 26 jaar heb ik een paar jaar actief basketball gespeeld. Niet op een hoog niveau, wel in wedstrijden, maar erg leuk om te doen. Ik kon dunken :-) Basketball leverde wel een gescheurde voorste kruisband op in mijn rechterknie en dat dwong mij te stoppen. 
 
Indoorroeien, een kleine, beetje vreemde maar echte sport. De ergometer is een apparaat dat de roeibeweging simuleert. Oorspronkelijk was het alleen een trainingsvorm, maar het is uitgegroeid tot een heuse sport. Er is zelfs jaarlijks een WK!
 
De ergometer liegt nooit!, racen op dat ding is een echte hardcore bezigheid. Dat doe ik sinds mijn 30e globaal tot op heden. Lang niet altijd even actief maar op het moment weer wel. Ik ben op het moment Nederlands Kampioen bij de 40 plussers:-)
 
Beste tijd op de virtuele 2km 6.14.7
 
 
 
Uitleg over het gebruik van de roeimachine
 
 
 Cycling for womanIDaniela (6/03/1968):
 
165 cm lang huidig gewicht 56 kg, dat gewicht is mijn volwassen leven altijd tussen 55 en 57 geweest. Dus eigenlijk weeg ik altijd min of meer hetzelfde.
 
Persoonlijke ervaring op sportgebied:
 
In mijn jeugd heb ik ongeveer 9 jaar (tussen 11/20 jaar) volleybal gespeeld en deed daarbij actief aan wedstrijdven.
 
De laatste 5 jaar doe ik actief aan fitness, zoveel cardio als trainen met gewichten en apparaten. Daarnaast pak ik zoveel mogelijk de fiets om lekker in beweging te blijven.  
 
Terwijl Henry degene is die zich bezig houdt met (personal) trainen, voeding en begeleiden, houd ik me vooral bezig met structuur, schema's maken/plannen en organisatie in het algemeen. Hiernaast werk ik ook als
Senior Publisher van wetenschappelijke tijdschriften bij een van de grootste internationale "scientific publishing houses". Daar heb ik ervaring opgebouwd met management, organisatie, communicatie en het begeleiden en coachen van mensen.