Info nu! - Bedrijfsboodschap
                                                                
 
 
De musthaves van dit moment!


 

Op natuurlijk wijze je testosteron productie op peil houden of verhogen.


Testosteron is het mannelijk geslachtshormoon. Voor een goede gezondheid is het erg belangrijk, om fit en energiek en een gezonde seksdrive te hebben is een hoog testosterongehalte onontkomelijk. Dit geldt voor mannen maar ook voor vrouwen, vrouwen hebben uiteraard een lager niveau van dit hormoon, maar ook bij hen is het aanwezig en zorgt het voor een gezonde seksdrive en goede gezondheid. Er zijn natuurlijk manieren om dit kunstmatig, door het gebruik van synthetische hormonen, maar gebruik daarvan zal altijd zorgen voor ongewenste bijwerkingen en zeker op lange termijn zorgen voor schade. Die weg is dus wel mogelijk maar niet wijs.Ik wil Aankomen, maar het lukt me niet.


Veel dromen waarschijnlijk hiervan, maar een enkeling heeft dit probleem of denkt het te hebben. De oplossing is bijna altijd eenvoudig. Je eet niet genoeg. En je moet jezelf en vooral je maag trainen om meer voedsel te verwerken. En dat voedsel moet energie bevatten. Liters magere yoghurt of enorme salades zullen niet helpen.
Probeer energie rijk voedsel te eten, eet geen magere producten maar volle, eet voldoende vetten etc...

Contador voor een jaar geschorst' 
 
MADRID -  Drievoudig Tourwinnaar Alberto Contador hoort donderdag een schorsing van een jaar eisen door de disciplinaire commissie van de Spaanse wielerbond REFC. Dat melden Spaanse media dinsdag.
 
Bij de Spaanse renner zijn op de tweede rustdag van de Ronde van Frankrijk bij een controle minieme sporen van het verboden middel clenbuterol aangetroffen.
 
 
Lees verder Contador deel 3 (geplaatst op 25 januari 2011 )
 
 
Goede voornemens, daar komt traditiegetrouw vaak weinig van terecht.

Als er een nieuw jaar begint zijn er veel mensen die dat moment gebruiken om d.m.v. goede voornemens te gaan proberen om foute gewoontes te veranderen. Velen hebben simpelweg goede voornemens omdat dat nu eenmaal zo hoort.
Traditionele goede voornemens zijn natuurlijk:
 
Stoppen met roken,
gewicht verliezen,
meer gaan bewegen/sporten etc.
 
Lees verder goede voornemens (geplaatst op 4 januari 2011 )
 
 
 
Waarom heeft Nederland toch altijd zulke matige langeafstandschaatsters?
 
 
Slecht een rijdster in de A groep die ook nog eens laatste werd. 
 
Afgelopen WB wedstrijd in Hamar Noorwegen was het weer raak. Nederland had slechts een deelneemster op de 5km in de A groep en die werd ook nog eens laatste. In de B groep deden een aantal het wel aardig, maar daar rijdt je wel met zijn vieren in de baan, dat geeft een voordeel en echt super waren de tijden daar ook niet.
Lees verder slechte stayers  (geplaatst op 1 december 2010)
 

 
Kies de juiste stam!
 
 
Als je iets wilt bereiken doet goed voorbeeld vaak goed volgen 
 
Het kiezen van de juiste "stam" moeten we natuurlijk niet letterlijk nemen, maar als metafoor. Het begrip stam kun je hier invullen als juiste omgeving/vrienden/sportclub etc.
  
Hoewel deze site vooral over gezondheid en sporten gaat, geldt dit principe in veel bredere zin.
 
Lees verder dejuiste stam (geplaatst op 11 november 2010)
 
 
 
Het effect van rust op prestaties(geplaatst op 14 oktober 2010) 
 
 
Voor mijn indoorroeien begint het (korte) wedstrijdseizoen in november, mijn eerste race zal het open Belgische kampioenschap zijn in Antwerpen. Ik ga daar proberen mijn vorige jaar behaalde kampioenschap in de 35/42 jaar categorie te herhalen maar dan nu in de klasse erboven 42/50 jaar. Ik ben dus weer een "jonkie". 
Ik schrijf nu wel jonkie maar zo voelde ik mij de afgelopen weken niet echt
 
Lees verder heteffect van rust
 
 
Het antwoord is duidelijk nee! (geplaatst op 30 september 2010)      plus update...............

 
Ik zag vandaag het sportnieuws en schrok eerst toch wel een beetje maar al snel was dat weg en was ik alleen nog maar kwaad. Schandalig wat er gebeurt. Mensen die bewust doping gebruiken is de sport gebruiken verdienen straf zonder meer, maar Ik durft zonder enige twijfel te zeggen dat dat in dit geval niet zo is. Hij is het slachtoffer van een falend doping beleid.
 
 
 
 

Ziek zijn en trainen (geplaatst op 23 september 2010)
 
 
De afgelopen 10 dagen was ik ziekig. Niks ernstigs, een verkoudheid griepje, het begon met keelpijn die al snel overging in niezen/hoesten en vooral enorm koppijn. Wat in zo'n geval te doen met trainen? De stelregel is dat als de problemen boven de keel zitten rustig blijven trainen kan, maar je onder de keel problemen hebt dan moet je eigenlijk echt rust nemen. Ook bij verhoging/koorts moet je niet eigenwijs doorgaan maar eerst uitzieken. Trainen heft dan trouwens ook geen enkele zin, je lijf heeft alle energie nodig om het griepvirus te bestrijden, daar ook nog eens bij blijven trainen is niet erg verstandig.
 
 
 
220 min je leeftijd geeft je maximale hartslag ?  (geplaatst op 26 augustus 2010) 
 
 
Vaak hoor of lees je dat de maximale hartslag van een persoon te bepalen is met de stelregel: 220 min je leeftijd.  Deze regel is ooit bedacht door een cardioloog die de grens gebruikte om patiënten te begrenzen tijdens hun harttesten. Werd die grens bereikt dan stopte hij de test uit voorzorg, dit puur uit veiligheidsoverwegingen. Of dit trouwens wel veilig was valt zeer te betwijfelen. Hoe deze regel later is uitgegroeid tot de huidige stelregel is mij onbekend.
 
lees verder: Maximale hartslag 220 min je leeftijd? 
 
 
 
Doping.................the hype (geplaatst op 19 augustus 2010)
 
Naar aanleiding van een discussie die onlangs plaatsvond op het Britse roeiforum. Daar kwam een Britse amateurwielrenner die gepakt was op het gebruik van doping, epo, onder vuur kwam te liggen. Deze wielrenner had gedurende zijn gebruik ook een aantal indrukwekkende prestaties op de roei-ergometer neergezet. Nu is het feit op zich dat een wielrenner grijpt naar ongeoorloofde middelen weinig bijzonder. We kunnen beter en lijst maken met wielrenners die niet gepakt zijn, die is korter.  ;-)
De lijst van gepakte wielrenners is een half telefoonboek. 
 
 
 
 
COLA LIGHT, EEN OBSERVATIE ;-)(geplaatst op 5 augustus 2010)
 
Ik was een keer op vakantie op een Grieks eilandje toen het me voor de eerste keer opviel. Sindsdien let ik er vaker op en het verschijnsel is me vaak opgevallen. We zaten te eten op een terras en er kwamen 3 meiden aangelopen. Een zeg maar stevige meid en twee andere die gewoon slank waren. De ober kwam bij ze langs en de stevige meid naam een Cola Light ... de andere twee namen een biertje.
 
Ik lette verder niet zo op, maar ze zaten in mijn gezichtsveld dus ik bleef wel dingen zien.
 
Het eten dat ze besteld hadden kwam langs, het waren forse porties, ik zelf ben best een flinke eter maar had daar echt moeite om mijn bord een beetje leeg te krijgen.
 
 
 
STRANDFIT IN 6 WEKEN!(geplaatst op 25 juli 2010)
 
 
Veel diëten beloven van alles maar daadwerkelijk vet kwijtraken gaat natuurlijk niet vanzelf. Daar moet echt voor gewerkt worden. Ik heb hier een plan dat er voor zorgt dat je in 6 weken 6 kg vet kunt verbranden. Dus niet 6 kg afvallen, nee daadwerkelijk 6 kg vet kwijtraken. Voor een redelijk fit iemand is dat vaak net de finishing touch om er goed uit te zien. 
Wat heb je daar voor nodig?
 
Je moet ervoor werken!
Je moet op je eten letten!
En had ik al gezegd dat je ervoor moest werken :-)
 
Als je dit programma werkelijk uitvoert ga je standfit de zomer in!
 
 
lees verder: Strandfit in 6 weken!